0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zowel Manchester City als Chelsea hebben een nieuwe hoofdmacht nodig om de status-quo te veranderen
06 Oct

Zowel Manchester City als Chelsea hebben een nieuwe hoofdmacht nodig om de status-quo te veranderen

De huidige toestand van Manchester City, dat twee keer gelijk heeft gemaakt in de Champions League, is eigenlijk niet ideaal. Hoewel ze dit seizoen 14 doelpunten hebben gescoord, zijn ze allemaal ingebracht door verschillende spelers. En de stabiele prestatie van dit seizoen is inderdaad wat iedereen niet had verwacht! Hij presteerde vorig seizoen niet goed en droeg in het nieuwe seizoen het Manchester City voetbaltenue opnieuw en bereikte zelf een doorbraak.

Na het veranderen van de strategie toonde Jezus zijn kracht in de marginale positie. Maar als kern van de ploeg hielp De Bruyne de ploeg niet al te veel, ook Torres, die voorheen goed speelde, kreeg dit keer weinig speelkansen. Vanuit het oogpunt van de coach is de kloof tussen hem en het hoogste niveau nog steeds duidelijk. Naar zijn mening bestaat dit Manchester City Goedkope Voetbaltruitjes wel of niet, omdat ze van Haaland houden, en bij afwezigheid van Kane richtten ze hun doelwit op de jonge en machtige Haaland.

Hetzelfde geldt voor Chelsea. Hoewel de staat beter is dan Manchester City, wil Chelsea, dat niet tevreden is met de status-quo, toch krachtigere spelers opnemen, zodat veel spelers in het team op het punt staan ​​te vervallen en niet zijn vernieuwd, zelfs Rudy niet. Grid heeft niet kunnen onderhandelen met het topmanagement, misschien zien we hem na afloop van het contract naar andere clubs overstappen. Het team met hem zal echter nog steeds een stuk eenvoudiger zijn.

Comments
Write Comment