0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Wie is de uiteindelijke winnaar in Engeland of Italië?
09 Jul

Wie is de uiteindelijke winnaar in Engeland of Italië?

Met het einde van de wedstrijd tussen Engeland en Denemarken luidt Engeland, dat Denemarken met 2-1 versloeg, de belangrijkste wedstrijd van deze Europa Cup in in het Wembley Stadium. Engeland, dat voor het eerst sinds 1966 deelnam aan de internationale competitie, stond tegenover Italië, dat goed presteerde in deze Europa Cup. Wie is sterker?

Engeland is het hoogst gewaardeerde team van de 24 deelnemende teams aan deze Europa Cup. Engeland heeft de afgelopen seizoenen veel talenten voortgebracht, maar Rashford, die een van de kernen van Manchester United is geworden, kan geen plek vinden in deze Europa Cup. Spelend in Euro 2020 Engeland voetbaltenue, maar niet veel gespeeld, is te zien dat de concurrentie binnen het team ook behoorlijk hevig is. Het heeft echter geen invloed op de prestaties van Engeland. Het verdedigende spel van Engeland heeft tot nu toe slechts één doelpunt verloren en heeft een doorbraak in snelheid. Het hele team voert zijn eigen taken uit om het voordeel te maximaliseren.

Italië is het meest agressieve aanvallende team in deze Europa Cup. Ze reageren op het spel met alle aanvallen en verdedigingen, maar deze speelstijl verbruikt meer energie en is gevoelig voor blessures. In de wedstrijd tussen de twee teams heeft Engeland een thuisvoordeel en een voordeel in fysieke fitheid. Het voordeel van Italië ligt in het feit dat ze allemaal winnaars zijn in de 6 wedstrijden. Ze schakelden België, 's werelds nummer één, en Spanje, dat over de beste technologie beschikt, uit en deden het zelfvertrouwen van Italië stijgen. Dit bewijst ook dat de kracht van Italië absoluut een van de beste is. Het maakt niet uit hoe Engeland uiteindelijk naar huis gaat, of Italië de beker weer wint, het wordt een felle concurrentie. Bent u optimistischer over Engeland, dat thuisvoordeel heeft, of Italië, dat sterk is? Draag je een Euro 2020 Italië voetbaltenue naar support of naar Engeland?

Comments
Write Comment