0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Waarom Oblak de nummer één keeper in het voetbal is
02 Jun

Waarom Oblak de nummer één keeper in het voetbal is

Wanneer mensen het hebben over de kwestie van de beste keeper in het wereldvoetbal van vandaag, wordt de hoog aangeschreven Oblak vaak over het hoofd gezien, hoewel zijn verdediging veel sterker is dan die van andere keepers. Rekening houdend met het verdedigingssysteem van Atletico zijn de statistieken van Oberk Lack in La Liga erg goed, maar als hij zich losmaakt van het verdedigingssysteem van Atletico, kan hij dan nog zo goed presteren? Hoewel Atletico de beste verdediging van Europa heeft, beperkt dit alleen zijn reddingen, niet zijn reddingstechnieken.

Oblak's fysieke conditie en solide vaardigheden hebben hem tot een van de beste spaarders in het hedendaagse voetbal gemaakt. Hij heeft een ideale lengte. Als hij daar staat met een Goedkope voetbaltenues aan, geeft hij een zeker gevoel van veiligheid. En hij kan de bal op de grond redden, evenals enkele moeilijke luchtopnamen. Natuurlijk staat de verdediging van Atlético Madrid altijd in de beste defensieve positie, wat Obrador ook niet veel kans geeft om te presteren. Oblak lijkt eerder anticipatie te gebruiken om zijn positie aan te passen in plaats van zichzelf in een slechte positie te dwingen tot moeilijkere reddingen. Een goede positie verhoogt niet alleen het slagingspercentage van saves, maar helpt Oblak ook om een redelijkere save te maken. Naast reacties en reddingen is Oblak's een-op-een vermogen ook van wereldklasse. Hij is erg goed in het omgaan met één-op-één situaties en het kiezen van verschillende strategieën op basis van verschillende situaties.

Hoewel de statistieken van Oblak misschien niet uitstekend zijn in vergelijking met andere keepers, past zijn vertrouwen in zijn lange pass perfect bij het tactische systeem van Atletico Madrid. De combinatie van deze twee kan een perfecte chemie spelen. De andere spelers die Atlético Madrid voetbaltenue droegen, leverden ook geweldige bijdragen aan het team, die elkaar aanvullen. Ik verwacht ook dat hij meer opwindende optredens zal spelen en grotere doorbraken zal zoeken. Als je een trouwe fan van hem bent, kun je misschien ook Oblak's nr. 13-Goedkope Voetbaltruitjes dragen en samen de vreugdevolle charme van een kick voelen.

Comments
Write Comment