0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Oblak, de sterkste drempel in het voetbal
09 Jun

Oblak, de sterkste drempel in het voetbal

We weten allemaal dat de positie van keeper onder voetballers het meest bijzonder is. Het is de enige speler die de bal met zijn handen kan raken. Voor een team lijkt het hebben van een uitstekende keeper de helft van de wedstrijd te hebben gewonnen, en de prestaties van de keeper zijn eenvoudig. Beïnvloed het resultaat van het teamspel. En Oblak kan doen om het team de helft van de kans te geven om te winnen.

De doelman uit Slovenië is niet alleen de eerste keeper, maar ook de meest ijzersterke speler van Atletico Madrid, zolang hij zijn Chelsea voetbaltenue draagt, juichen de mensen hem toe. Onlangs zei Oblak ook dat hij, na zeven jaar bij Atletico Madrid te hebben doorgebracht, grote interesse heeft in de Premier League en mogelijk ook naar de Premier League gaat om zich te ontwikkelen. Ik weet niet hoe de toekomst eruit zal zien. Op dit moment zal hij alleen zijn eigen werk doen, en Oblak won nog steeds deze La Liga Zamora Award.

Natuurlijk is Atletico Madrid een team dat rijk is aan keepers, en het is geen team dat rijk is aan algemene keepers, maar de beste keepers in het wereldvoetbal. Oblak en Atletico Madrid kunnen worden beschouwd als een perfecte en stilzwijgende wedstrijd, maar de carrière van Oblak ligt in de toekomst. Ik hoop nog vele jaren dat hij niet zwaar wordt getroffen door blessures, enz., zodat hij overal kan voetballen. Zolang hij wil, kan hij Oblaks Goedkope voetbaltenues dragen om meer charme te tonen waar hij maar wil.

Comments
Write Comment