0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool draaide met succes om en eindigde op de derde plaats
25 May

Liverpool draaide met succes om en eindigde op de derde plaats

De 38e ronde van het Premier League-seizoen 2020-2021 eindigde en Liverpool speelde tegen het Crystal Palace in Anfield Stadium. Mané doorbrak de impasse in de 35e minuut van de eerste helft; in de tweede helft scoorde Mane, die een Liverpool voetbaltenue droeg, twee keer om het team te helpen de score uit te breiden. Na het behalen van de drie belangrijkste punten versloeg Liverpool Chelsea en Leicester. City, dat dit seizoen als derde eindigde in de Premier League.

Ook als kampioen van vorig seizoen leed Liverpool dit seizoen te veel en te veel achteruit. Hoewel de teamcoach hen ooit naar de top van de lijst bracht, vielen ze door afwezigheid van de hoofdspelers uit de top vier in de Premier League. Aan het einde van de competitie probeerde Manchester United Liverpool te verslaan, maar de hardnekkige Liverpool-spelers trokken de met sterren bezaaide trui aan om iedereen hun stoere kampioenschapsstijl te laten zien. Het is ook hun hulp bij de kampioenschapsachtergrond. Het team won achtereenvolgens in de game en sloeg met succes de tegenstander neer en behaalde de derde plaats in deze game.

Mane staat bekend als de aartsvijand van Crystal Palace. Hij speelde in zijn carrière 12 Premier League-wedstrijden tegen Crystal Palace. Mane droeg 10 goals en 3 assists bij. Crystal Palace is ook het team met de meeste doelpunten gescoord door Mane. In deze slotwedstrijd scoorde Mané, als ziel van het team, twee doelpunten in één score. En Wijnaldum trekt zijn Liverpool-Goedkope voetbaltenues uit nadat het contract eind volgende maand afloopt, officieel afscheid genomen van Liverpool. In deze wedstrijd had iedereen het geluk om getuige te zijn van de laatste wedstrijd die de aanvoerder voor Liverpool speelde.

Comments
Write Comment