0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Japan verslaat Myanmar met 10-0 om op te schuiven
29 May

Japan verslaat Myanmar met 10-0 om op te schuiven

In een wedstrijd in groep F van de 2022 Wereldbeker Asian Qualifier Round 40 speelde het Japanse team tegen het Myanmar-team in de Futian E-Sports Arena in Japan. Minano Takumi scoorde in de 7e minuut, waarna ook Osaki een hattrick maakte. Osaki maakte ook de vierde helft af in de tweede helft, Morita Hidemao scoorde 2 opeenvolgende wedstrijden, Minano Takumi scoorde tweemaal, Kamada Dachi slaagde, Osaki bleef scoren voor het einde en Itakura Kayuki scoorde met een kopbal. Uiteindelijk won het Japanse team met 10-0 en kwalificeerde het zich twee rondes eerder dan gepland, en werd daarmee het eerste team dat doorging naar de top 12 van het Aziatische WK.

Het Japanse team veegde in de laatste ronde Mongolië met een score van 14-0, en dit keer versloeg het Myanmar met 10-0. Deze spelers in Japan voetbaltenue hebben 24 doelpunten gescoord in de laatste twee rondes van de Wereldvoorrondes, wat nog angstaanjagender is. Maar ze scoorden 37 doelpunten in 6 rondes en misten een doelpunt. Da Shiyong, die uitkwam voor Bremen, voerde ook een hattrick uit in twee opeenvolgende rondes. Hij nam deel aan 10 doelpunten in de twee rondes van de voorronden.

De kracht van Myanmar is simpelweg kwetsbaar voor Japan. Er is een enorm verschil in sterkte tussen de twee teams. Er is geen kans om te winnen. Het Myanmar-team heeft tijd en tactische neerslag nodig om door te breken. Dit vraagt ​​veel energie en ervaring. Het heeft geen zin om het Japanse team te benijden. Alleen een doorbraak zoeken en de opgebouwde kracht gebruiken om je capaciteiten te bewijzen, is de realiteit. Draag daarvoor een Goedkope voetbaltenues en ren de baan op om meer ervaring op te doen.

Comments
Write Comment