0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het favoriete Franse team om het kampioenschap te winnen, het Nederlandse team 2-1 in 93 minuten
01 Jun

Het favoriete Franse team om het kampioenschap te winnen, het Nederlandse team 2-1 in 93 minuten

De kwartfinales van het U21 European Youth Championship gaan van start. Het favoriete Franse team dat dit jaar het grootste kampioenschap wint, verstoort 1-2 door Nederland om de traditie om te draaien. De totale waarde van het Franse team is 516,9 miljoen euro, wat nummer 1 is van alle Europese jeugdteams, terwijl Nederland slechts 159,5 miljoen euro waard is. Maar het was dit bescheiden team dat met succes het duurste Frankrijk in deze wedstrijd omkeerde en versloeg.

Tegenover het Nederlandse team begon het Franse team zeer vlot. In de 23e minuut van de eerste helft maakte Leverkusen-speler Diaby een hoekpass van rechts en Bayern's nieuwe hulp Upamecano scoorde een kopbal vanuit het midden. In de 50e minuut van de tweede helft gebruikte Oranje per ongeluk een bal om de stand gelijk te maken. De Nederlander nam een afstandsschot vanaf de bovenkant van het strafschopgebied, maar het was precies de bal voor de voeten van Boadu. Het eerste doelpunt van het Nederlands elftal werd gescoord door Boadu, die de Nederland voetbaltenue droeg. Hij stopte de bal en draaide en maakte het in één keer. Het laatste push-shot stuurde de bal in het net. In de 93e minuut scoorde het Nederlands team een lore goal. Kluivert sloeg terug met een voorzet vanaf rechts en Boadu volgde met een linksbenige tackle vanuit het midden. De tackle van Boadu was duidelijk problematisch, maar hij trapte de bal halfhoog en de voetbal vloog over de Franse doelman heen het net in.

Boadu, die tweemaal scoorde, werd beroemd in deze strijd. In de halve finale is de Nederlandse tegenstander het Duitse team. In de kwartfinales scoorde Duitsland binnen 120 minuten een 2-2 gelijkspel met Denemarken, won met 6-5 in de penaltyreeks en ging de halve finale in met een totaalscore van 8-7. Zal Nederland dan zoveel geluk hebben om de wedstrijd te winnen? Ik geloof dat hun overwinning in dit spel hun vertrouwen zal vergroten. Ze gaan verder met het eergevoel van de Goedkope voetbaltenues. We zullen afwachten wat het resultaat zal zijn.

Comments
Write Comment