0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Europacup 3 kroonkoning herschrijft 61 jaar geschiedenis
21 Jun

Europacup 3 kroonkoning herschrijft 61 jaar geschiedenis

Voor de titelverdediger Portugal is de Duitse ploeg inderdaad een lastige achterstand. Door het verlies van het Duitse team in deze ronde zal het Portugese team het in de volgende ronde moeten opnemen tegen het Franse team. Als de best bekeken wedstrijd van deze Europacup gingen het Duitse team en het Portugese team van start. In de eerste speelronde verloor het Duitse team met 0-1 van het Franse team, terwijl het Portugese team Hongarije met 3-0 versloeg. Voor Ronaldo is het Duitse team zijn eeuwige pijn. Hij speelde 4 keer tegen het Duitse team, maar verloor ze allemaal, en dat is vandaag de dag nog steeds het geval.

In deze strijd lanceerde het Duitse team een ​​getijdenaanval, waardoor het Portugese team bijna werd overweldigd. De Duitse ploeg stuurde de bal bijna in het doel van de tegenstander. Onverwacht werd het eerste doelpunt inderdaad gemaakt door Cristiano Ronaldo in een Euro 2020 Portugal voetbaltenue. van. Onder het felle offensief van het Duitse elftal zette Portugal een tegenaanval in en scoorde het eerste doelpunt van het veld. Het offensief van het Duitse team ging echter onverminderd door, gevolgd door Portugal in het nog steeds turbulente spel, het Duitse team bleef voetbal het kleine strafschopgebied in sturen en Diaz, die dit seizoen goed heeft gepresteerd in Manchester, kon eindelijk de druk niet weerstaan en gaf zichzelf een eigen. Ook verwaand deed dit het zelfvertrouwen van Portugal in de verdediging volledig teniet. Portugal leed opeenvolgende omkeringen en scoorde uiteindelijk een doelpunt met de assist van Ronaldo, maar het was slechts 2-4 en verloor uiteindelijk. Na deze wedstrijd werd het Portugese team de eerste titelverdediger in de geschiedenis van de Europacup die 4 doelpunten in één wedstrijd verloor.

Het Duitse team, dat in de eerste ronde met 0-1 verloor van het Franse team, stond onder enorme druk. De ommekeer van dit spel is ongetwijfeld spannend voor het Duitse team. Het Duitse team kan een ander favoriet team worden om het kampioenschap te winnen. De coach van de Duitse ploeg liet ook weten dat de overwinning dit keer ook een kwestie van tactiek was voor de volgende Duitse coach voor de wedstrijd. Het is ook heel opwindend om te zien hoe het Duitse team van vandaag zijn dominante kracht laat zien. Misschien moeten we een Euro 2020 Duitsland voetbaltenue dragen Beter juichen voor dit favoriete team.

Comments
Write Comment