0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Engeland 1-0 Roemenië
07 Jun

Engeland 1-0 Roemenië

Op de Riverside Course in Middlesbrough, North Yorkshire, Engeland, speelden Engeland op de 4e plaats van de wereld en Roemenië op de 37e plaats een warming-upwedstrijd. Engeland won met 1-0 en Glarish maakte een penalty van Rashford. Naast doelpunten raakte Engeland drie keer de lat en miste Henderson een penalty.

In de eerste helft waren beide teams offensief en verdedigend tegen elkaar, maar konden niet scoren en maakten geen van beide vorderingen. In de tweede helft misten beide teams het schot of werden ze gered door de keeper. Tot de 67e minuut, omdat Glalish het strafschopgebied inbrak en door Capsa achter hem werd neergehaald, maakte de scheidsrechter een strafschop. Rashford, die een Engeland voetbaltenue droeg, nam de penalty en Engeland leidde met 1-0. Nadat Kiliches Lewin van achteren had geschopt, won Engeland opnieuw een penalty, maar de bal werd gered, hoewel Bellingham met het nummer 19- Goedkope voetbaltenues werd neergeschoten door doelman Nita van de tegenstander. Terwijl Engeland geen doelpunten meer maakte, greep Roemenië de kans niet om te scoren. Roemenië kwam pas op het einde van de wedstrijd op gelijke hoogte. Ook al presteerde Engeland in deze wedstrijd niet goed, toch wonnen ze de wedstrijd met 1-0.

Vanuit het perspectief van de hele wedstrijd presteerde de Engelse verdedigers matig, en het middenveld zag veel spelers met goede capaciteiten. Hoewel Rashford een doelpunt scoorde, was zijn algehele prestatie nog steeds niet sterk. Zijn optreden was nog rampzaliger onder de hoge druk van zijn tegenstanders. De kracht die in de opwarmwedstrijd wordt getoond, vertegenwoordigt echter niet alles. Ik kijk uit naar de prestaties van het team in de Europa Cup.

Comments
Write Comment