0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Engeland 1-0 Oostenrijk
04 Jun

Engeland 1-0 Oostenrijk

Op de Riverside Course in Middlesbrough, North Yorkshire, Engeland, speelde Engeland op de 4e plaats van de wereld en Oostenrijk op de 23e plaats in de wereld een warming-up wedstrijd. Met Saka's doel, Engeland won met 1-0, Engeland won meer spannend, na de leiding, vertrouwend op de lat om te redden en verdediger White verloor het doel niet.

In de eerste helft waren beide teams matig. In de tweede helft brak het Engelse team door. In de 56e minuut kwam Engeland in de tegenaanval, Lingard sloeg door en Glarish stapte in om de aanvallende doelman te confronteren. Sabitzer tackelde de bal, maar schoof de bal naar Saka's voeten. Saka, gekleed in de Engeland voetbaltenue team, scoorde een leeg doelpunt vanaf de linkerrib van 5 yards en leidde Engeland met 1-0. Hoewel Oostenrijk de kans niet goed greep en uiteindelijk verloor van Engeland, was de algehele prestatie opmerkelijk.

De personeelsregeling in Engeland is niet redelijk. Misschien hebben te veel spelers niet te veel tijd om te rusten omdat ze in de Europa Cup-finale speelden, en hebben ze zelfs blessures, dus de opstelling ontbreekt. Engeland handhaafde echter nog steeds zijn eerdere ongeslagen prestatie en kijk hoeveel games ze daarna in de Goedkope voetbaltenues kunnen winnen.

Comments
Write Comment