0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De persoon die wordt beschouwd als de grootste tekortkoming van Nederland heeft twee records gevestigd
23 Jun

De persoon die wordt beschouwd als de grootste tekortkoming van Nederland heeft twee records gevestigd

In het geval van het veiligstellen van de koppositie in de groep op voorhand, versloeg Nederland Noord-Macedonië nog steeds met 3-0 in de laatste ronde en ging de knock-outronde in met het momentum van drie overwinningen. In dit duel zorgden de twee leidende Nederlandse sterren voor drie goals. Het schot van Depay was trefzeker en Wijnaldum, gekleed in een Euro 2020 Nederland voetbaltenue, scoorde twee doelpunten om het team te helpen winnen met een ruime score. Het is vermeldenswaard dat Depay's eerste assist in de Europa Cup hem de tweede speler maakte die scoorde en assisteerde op het WK en de Europa Cup, en zijn aantal doelpunten in het Nederlands elftal steeg tot 28. bal.

Vanuit het algemene perspectief van het Nederlandse team stelde deze strijd hen in staat om twee historische records te vestigen. Ten eerste heeft het team sinds 2000 en 2008 voor de derde keer in de teamgeschiedenis drie opeenvolgende Europa Cup-groepswedstrijden gewonnen. Het is het team dat de groepsfase van de Europa Cup heeft voltooid met de meeste drie overwinningen in de geschiedenis. Ten tweede heeft Nederland 2 doelpunten of meer gescoord in 10 opeenvolgende wedstrijden, wat het langste record in de geschiedenis van het Nederlands team is voor het maken van minstens 2 doelpunten in een enkel spel.

De Boer is altijd beschouwd als de grootste tekortkoming van het Nederlands team, maar het kostte hem minder dan een jaar om het team in 14 wedstrijden te leiden en een record in de teamgeschiedenis te vestigen. Op dit moment bevinden Nederland, Denemarken en Wales zich in de onderste helft van hetzelfde gebied, terwijl de twee grote kampioensteams, België en Italië, in de bovenste helft zitten. Het hangt af van de sterkte van de sterren van hun respectievelijke teams. Ik denk dat ze deze Goedkope voetbaltenues zeker zullen winnen. Vechten voor de eer, naar welke wedstrijd kijk jij uit en wie verwacht je dat de eindoverwinning zal behalen?

Comments
Write Comment