0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De eerste kwartfinales van de Europa Cup zijn uit
27 Jun

De eerste kwartfinales van de Europa Cup zijn uit

In de finale van de top 8 van de Europacup neemt Nederland het op tegen Tsjechië, dat goed heeft gepresteerd in de groepsfase. Nederland won alle drie de wedstrijden in de groepsfase, met als doel het kampioenschap te winnen. Tsjechië kwalificeerde zich als derde in de groep in de groepsfase, maar hun harde spel en prachtige goals hebben een sterke impact op de buitenwereld achtergelaten. Bovendien is de tegenstander van de winnaar van de twee teams vastbesloten om het Deense team te zijn, dat de eerste kwartfinales van deze Europa Cup zal zijn.

Vanuit het perspectief van ranking en waarde lijken de twee teams niet op hetzelfde niveau te zitten. Echter, in de historische ervaring van de twee teams die 6 keer speelden, heeft Tsjechië het voordeel. De twee aanvallende teams spelen elke keer dat ze spelen evolutie. Oorlog. Nederland heeft een uitstekende slagkracht in deze Europa Cup en het team maakte veel doelpunten. Het Tsjechische team scoorde 3 goals in de groepsfase en werd gearrangeerd door spits Sigg die een Euro 2020 Tsjechië voetbaltenue droeg. Kan Sigg, in het aangezicht van veel Nederlandse sterren, een aanvallende leider provoceren?

Vergeleken met andere teams heeft Nederland nog steeds een grote voorsprong. In de onderste helft zijn de tegenstanders op weg naar promotie veel zwakker. Als ze de Tsjechische Republiek kunnen verslaan, zal de volgende slag worden geconfronteerd met Denemarken, dat zojuist heeft gewonnen. De spelers blijven de Deense mythen keer op keer schrijven. Hun kracht mag niet worden onderschat. Hoe de volgende finales zullen schitteren, hangt af van de prestaties van de scène. Nederland won in 1998 ook de Europacup I, dus deze wedstrijd draagt ​​een Euro 2020 Nederland voetbaltenue. Kunnen de spelers hun glorie vernieuwen?

Comments
Write Comment