0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De Europa Cup verandert weer
30 Jun

De Europa Cup verandert weer

Met het vertrek van het Duitse team zijn de laatste vier Europacups nu allemaal gestopt in de top 16. Wat nog verbazingwekkender is, is dat Mueller als WK-superster geen doelpunt heeft gescoord in deze 15 Europacups. Het contrast is verbijsterd. Veel teams waren boos.

In deze Europa Cup verloor Wales met 0-4 van Denemarken, en Denemarken bleef sprookjes schrijven en werd een groot donker paard. Portugal werd helaas ook uitgeschakeld door België, Ronaldo slaagde er niet in de spelers te leiden om hun titel te verdedigen. Het Franse team had ooit een voorsprong op Zwitserland, maar het spel dat optimistisch was over de buitenwereld was gelijk en viel uiteindelijk in een penalty shoot-out. Het Duitse team was enorm van streek en het Engelse team, dat altijd de eigenaar is geweest van het Engelse team, werd dit keer verslagen. Verschillende favoriete teams konden alleen hun Goedkope voetbaltenues uittrekken en vroeg naar huis gaan.

In de geschiedenis van de Europa Cup is er maar één team dat de titel kan verdedigen en dat is Spanje. Nu heeft Portugal geen kans om de titel te verdedigen en is het stadion een ander toneel geworden. Het vertrek van het Duitse team was onverwacht. Onder hen had Mueller een grote verantwoordelijkheid. Hij miste een enkel schot. Dit gemiste doelpunt veranderde de trend van de hele wedstrijd. Muller droeg een Euro 2020 Engeland voetbaltenue vertegenwoordigde. Er was een enorm contrast tussen de optredens voor en na. De ploeg verspeelde een kans op de gelijkmaker, en daarmee ook de kans om op te schuiven. Maar misschien zijn dit alle ongelukken die op het veld zijn gebeurd, en de leeftijd geleidelijk. De opkomende Muller krijgt misschien nooit de kans om deel te nemen aan de Europa Cup om deze spijt goed te maken.

Comments
Write Comment