0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo scoort opnieuw voor Portugal
12 Oct

Cristiano Ronaldo scoort opnieuw voor Portugal

Of het nu bij Manchester United of bij het nationale team is, Cristiano Ronaldo staat altijd in het middelpunt van de belangstelling. Bovendien speelde hij dit keer voor de nationale ploeg. Zijn nr. 7- Goedkope Voetbaltruitjes bracht hem eer en hij vertegenwoordigde het nationale team voor de 181e keer. Scoorde een doelpunt, het aantal gescoorde doelpunten in het nationale team bereikte 112 goals, Cristiano Ronaldo ververst altijd verschillende gegevens en leidde Portugal ook om 4 wedstrijden te winnen.

Hij keerde op 36-jarige leeftijd terug naar Manchester United, maar hij is nog steeds het idool van nieuwe en oude fans. Dit komt allemaal door Ronaldo's eigen inspanningen. Na terugkeer bij Manchester United leidde hij de ploeg naar de overwinning, maar daar was hij verre van tevreden mee en sprintte opnieuw in de nationale ploeg. En won een overwinning, hij kan ook de spelers van het nationale team blijven leiden om door te gaan naar de volgende wedstrijd. Natuurlijk kijk ik ook uit naar elke wedstrijd van hem.

Andre Silva en Fonte scoorden doelpunten, dit is om overmatig verbruik van fysieke kracht te voorkomen en blessures te voorkomen, iedereen kijkt immers naar de prestaties van Ronaldo en zijn eigen wens is ook om meer door te breken. Record, hij moet zijn energie besteden aan de Champions League en Premier League. Maar meteen het thuishof van Portugal inluidend, geloof ik dat Ronaldo klaar is om te winnen. Hij zal teamgenoten die ook Portugal voetbaltenue zijn, meenemen om voor de overwinning te vechten.

Comments
Write Comment