0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo breekt vijf grote records en is vastbesloten om het team te leiden om de verdediging te voltooien
25 Jun

Cristiano Ronaldo breekt vijf grote records en is vastbesloten om het team te leiden om de verdediging te voltooien

Aan de groepsfase van de Europa Cup is een einde gekomen. De laatste groepsfase is een matchup in Groep F. Frankrijk speelde 2-2 gelijk met Portugal en Duitsland speelde 2-2 gelijk met Hongarije. Uiteindelijk stond Frankrijk op de eerste plaats met 1 overwinning, 2 gelijke spelen en 5 punten, Duitsland verloor van Hongarije, 1 overwinning, 1 gelijkspel en 1 verlies met 4 punten en werd tweede. Portugal verzamelt ook 4 punten om door te gaan naar de top 16 van de Europa Cup en derde in de groep.

Als welverdiende kernkopman van Portugal scoorde Cristiano Ronaldo 3 doelpunten in de eerste 2 ronden van de groepsfase. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen Frankrijk. Voor Frankrijk, dat zich al op voorhand had gekwalificeerd, was er niet veel druk, wat het resultaat ook was. Integendeel, Portugal besloot los te laten. Geef het een kans. In de eerste helft maakte Cristiano Ronaldo, gekleed in een rode Euro 2020 Portugal voetbaltenue, de eerste strafschop, maar werd gelijk gemaakt door voormalig Real Madrid-ploeggenoot Benzema. En in de tweede helft werd Benzema, gekleed in een Euro 2020 Frankrijk voetbaltenue, opnieuw ingehaald en was Portugal in wanhoop. Gelukkig stapte Cristiano Ronaldo onder tegenspoed naar voren om een ​​strafschop te creëren en opnieuw toe te slaan om de stand gelijk te trekken met 2-2. Beiden scoorden tweemaal in dit duel.

In deze wedstrijd zette Ronaldo de top vijf records. In het nationale team bereikte het aantal doelpunten 109, de Europa Cup- en WK-doelen bereikten 21. In deze wedstrijd scoorde Ronaldo tweemaal en brak hij namens het nationale team door de Franse poort. Het Duitse team maakte in de laatste ronde het eerste doelpunt tegen Duitsland. Cristiano Ronaldo speelde 24 keer in de Europa Cup en staat daarmee op de eerste plaats in de geschiedenis. Cristiano Ronaldo en Portugal, die in uitstekende vorm verkeren, zijn optimistisch door de fans, maar de volgende finales zullen niet gemakkelijk zijn. Portugal neemt het op tegen België, dat drie jaar op rij de nummer één van de wereld is. De uiteindelijke overwinning zal worden bepaald door de prestaties ter plaatse en de stabiliteit van beide partijen. . Natuurlijk hoop ik dat Cristiano Ronaldo en voormalig teamgenoot Benzema het team verder kunnen leiden.

Comments
Write Comment