0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Alleen hij blijft vooruitgaan en terugtrekken met Dortmund
08 Oct

Alleen hij blijft vooruitgaan en terugtrekken met Dortmund

Royce heeft de mijlpaal van 100 keer bereikt in zowel aanvallende goals als assists. Hij heeft zijn carrièremijlpaaldoelen bereikt. Gedurende de hele loopbaan van deze speler zijn zijn prestaties eigenlijk niet stabiel genoeg, alleen dit seizoen. Zijn voordeel werd door hem sterk gedemonstreerd. Hij werd gekweekt door Dortmund. Hoewel hij halverwege was vertrokken, had hij de kracht en werd uiteindelijk teruggebracht naar Dortmund.

De prestatie van Royce kan naar een beter team gaan, maar hij koos er toch voor om in deze Dortmund-rij te blijven. In termen van eer en loyaliteit koos hij voor het laatste, en tijdens de moeilijkste periode koos hij ook voor het laatste. Het was Royce die opstond om het team te helpen een ommekeer in het spel voort te zetten. Hij werd een held onder veel fans en juichte hem toe in een Borussia Dortmund voetbaltenue.

Jarenlange training en competitie, en de opgebouwde ervaring hebben Royce uitstekende resultaten opgeleverd, maar hij kan niet alleen doorbreken met zijn kracht. Er is geen Dortmund-naam in de geschiedenis van de Bundesliga, dus Royce ook? Besef het? Wanneer hij nog steeds de nr. 21- Goedkope Voetbaltruitjes kan dragen, om spijt te realiseren.

Comments
Write Comment