0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
AC Milan 2-0 Atlanta
27 May

AC Milan 2-0 Atlanta

In de 38e ronde van de Serie A in het seizoen 20-21 speelde AC Milan uit naar Atlanta. Eerste Special Olympics maakten een penalty en Casey schoot een schot voor het Milanese team om de leiding te nemen. Later maakte Czarhanoglu een penalty, en het was Casey, die nog steeds de AC Milan voetbaltenue droeg, die tweemaal scoorde en met succes schoot. Casey hielp AC Milan direct om Atlanta met 2-0 te verslaan. Tegelijkertijd overtrof hij zijn tegenstander op de tweede plaats en keerde na 7 jaar terug naar de Champions League.

Voorafgaand aan de wedstrijd stond AC Milan op de derde plaats met 76 punten, één punt voorsprong op de Europa League. De 4 rondes van 3 overwinningen en 1 gelijkspel lieten zien dat het hele team in goede conditie was en volledig in staat was om de tegenstanders van vandaag te verpletteren. De Atalanta Serie A Cup finale 1-2 Juventus miste het kampioenschap. In de eerste helft slaagden beide partijen er in het begin niet in om de algemene toestand aan te passen en slaagden ze er altijd niet in om de bal te scoren zoals ze wilden. Toen de een aanviel en de ander verdedigde, deden ze het goed. De overtreding van beide partijen zorgde ooit voor een relatief tragisch beeld. . Pas in de 41e minuut gooide Casey de bal in het doel van Atlanta terwijl de verdediging niet reageerde met een aanloop. In de tweede helft kreeg De Jongen twee gele kaarten en draaide er een rood en werd weggestuurd. AC Milan won de penalty opnieuw en Casey leverde geweldige bijdragen. Met de medewerking van zijn teamgenoten hielp Casey AC Milan om Atlanta te verslaan.

Als lid van het AC Milan-team demonstreerde Casey volledig zijn persoonlijke kracht in deze wedstrijd. Hij scoorde twee dollar en bezorgde het team een ​​belangrijke overwinning. Hij is absoluut de Goedkope voetbaltenues van het AC Milan-team waardig. Deze macht die van hem is, heeft hem een ​​grote overwinning bezorgd. Hierdoor kan Milan zich ook kwalificeren voor de Champions League. Laten we naar de wedstrijd van het volgende seizoen kijken en uitkijken naar hun vorderingen.

Comments
Write Comment