0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Atletico Madrid tekent Messi's beste partner, Inter Milaan snijdt Ronaldo's opvolger
19 Jul

Atletico Madrid tekent Messi's beste partner, Inter Milaan snijdt Ronaldo's opvolger

Atletico kondigde aan dat de Argentijnse middenvelder DePaul uit Serie A Udinese het team zal vervoegen, en Serie A, Inter Milan kondigde de beëindiging aan van de 28-jarige Portugese middenvelder Mario.

In het Argentijnse nationale team speelde DePaul 29 keer en scoorde een doelpunt. Hoewel het aantal goals klein is, ligt zijn rol voor de hand. Hij is de enige speler in het hele Argentijnse team die Messi kan lezen. Ze dragen dezelfde Goedkope voetbaltenues en voelen met elkaar mee. Ze kunnen de bal altijd naar elkaar overspelen en elkaar aanvallen.

Door jarenlange competitie-ervaring is DePaul uitgegroeid tot een zeshoekige vechter: snelheid, schieten, ervaring, passen, verdedigen en dribbelen zijn uitstekend en evenwichtig. Zowel offensief als verdedigend kreeg DePaul de aandacht van Atletico-coach Simeone en de twee partijen bereikten snel een akkoord. Op 13 juli kwam DePaul van Udinese naar Atletico Madrid met een transfersom van 35 miljoen euro. Hij is officieel eigenaar van de Atlético Madrid voetbaltenue en kan zeker een sterkere etappe winnen.

Tegelijkertijd maakte Inter Milan officieel bekend dat het een akkoord heeft bereikt met de Portugese middenvelder Mario in het team en dat beide partijen het contract hebben opgezegd. In de Europa Cup 2016 in Frankrijk won het Portugese team het kampioenschap zonder optimistisch te zijn. Mario droeg de Portugal voetbaltenue en speelde 7 wedstrijden. Hij werd de kern van het team, maar hij kwam naar het nieuwe team. Hij was echter niet gewend aan de situatie en werd verhuurd. Nu wordt zijn nieuwe eigenaar Benfica, en hij kijkt nog steeds uit naar zijn optreden.

Comments
Write Comment